Schrijver
"Annelies heeft ons geholpen om ons projectplan “te vertalen” naar een projectplan die voor iedereen toegankelijk is.
In ons projectplan ontbrak de menselijke kant. Na de hulp en ondersteuning hebben we een mooi projectplan gekregen met veel gevoel wat mensen echt aanzet tot lezen.
Ook heeft Annelies interviews afgenomen met onze gebruikers. Daarbij zijn er mooie verhalen naar voren gekomen waarin de mensen/gebruikers van ons dorpshuis goed naar voren komen en duidelijk wordt wat het dorpshuis voor iedereen betekent. Onze samenwerking was erg prettig en feedback wordt goed verwerkt".

Stefan Mulder (Bestuurslid Dorpshuis de Trefkoel)


Copywriter
"Annelies heeft haar toegevoegde waarde laten zien door het inlevingsvermogen op het thema. Hierdoor is er een verhaallijn ontstaan die in de eerste lijn de groep heeft laten inzien hoe anders gewerkt kan worden.
Ze is een ster in opdrachten die haar intrinsieke motivatie raken. De speelsheid van luisteren en doen heeft ze zich eigen gemaakt.
Ik zal haar vooral aanbevelen voor specifieke opdrachten die gedragsveranderingen in zich hebben".


Rob Withaar (Commercieel Directeur Talen Vastgoedonderhoud)


Gedicht op maat

“Voor een uniek moment zocht ik een uniek cadeau. Iets wat nog niet bestond of in een winkel te koop was. Een gedicht op maat bleek het perfecte unieke cadeau te zijn. De ontvanger werd op precies de goede manier geraakt. Ik ben Annelies dankbaar voor haar unieke talent om woorden te geven aan een gevoel dat je wilt overbrengen.”Copywriter
"Lise Schrijft heeft voor mijn dorpsprojecten een aantal keer een bijdrage geschreven. Ze weet met haar schrijfstijl op speelse manier een waardevolle mix te maken van inhoud en gevoel. Schrijven is voor Annelies spelen met gevoel en ze weet hierdoor haar lezer te raken"


Videogedicht
"Lise Schrijft heeft voor ons een heel mooi, treffend en grappig videogedicht gemaakt. In de weg daarna toe hebben we in een aantal gesprekken voldoende info kunnen delen.  Annelies heeft daarbij goed doorgevraagd en geluisterd. Daardoor is zij tot een treffend gedicht gekomen en heeft daarmee raak geschoten. Ook alle lof voor de kwaliteit van filmen en presenteren (Zenit Fotografie). Met Lise Schrijft in zee gaan betekent verzekerd zijn van een heel bijzonder en mooi eindresultaat!"Kaart op maat
“Lise Schrijft heeft speciaal voor mij een kaart gemaakt. Deze kaart was bedoeld voor mijn broer. De kaart is mooi en de tekst kwam erg binnen bij mijn broer. Nogmaals super bedankt!!😄✌️”


Kaarten webshop
“De kaartjes zijn nog mooier als verwacht. Ik ga hiermee een aantal mensen heel blij maken. Bedankt voor de snelle levering.”


Kaarten webshop
Ik heb een aantal kaarten om in te lijsten.  Wat zijn ze mooi! Zo geen spijt van!!

 
 
 
 
Bellen
Instagram
LinkedIn